Kids031520012.jpg

 Книжарничка <ЗНАМОГИКОН> 

Тук ще откриете наши образователни е-ресурси, които може да си закупите онлайн. Стремежът ни е да ви предложим голямо разнообразие от качествени, интересни и развиващи е-книги и цели комплекти. В тях ние реализираме принципите на система "Знамогика", а вие осигурявате на децата си храна за развитие на мисълта, въображението, личността. 

Нашата е-книжарничка вероятно е първата у нас, в която педагози предлагат своите образователни ресурси в електронен вариант. В чужбина тази практика не е новост. Целта ни е да дадем на вас - учители и родители, интересни и качествени образователни ресурси, които да ползвате в класната стая или вкъщи. Конвенционалният начин на ползването им е: принтиране, ламиниране и многократно използване. Хартиеният носител не единствената възможност, а с активното въвеждане на онлайн обучението у нас, използването на книжни образователни помагала става все по-малко. Тук може да се запознаете с някои възможности за приложение на ресурсите ни в дигитална среда.

С тази инициатива на "Знамогика" ще подпомогнем и развием системата, като си осигурим нужните ни финансови средства за реализация на практически проекти и инициативи. Както може сами да се убедите, българските варианти на нашите помагала са на по-ниски цени, в сравнение с английските. С това бихме искали да стимулираме българските учители и родители да ползват интересни и работещи практики от европейската и американската образователни системи, чрез създадените от нас оригинални, български продукти.  

За да купите избрания продукт, кликнете на картинката. Тя ще ви изведе на съответната страница за покупка. Натиснете бутона   I want this! , за да стартирате процеса на плащане. По-долу може да видите колко в български лева струва дадено пособие, като въведете неговата цена в първата (празната) лента. Всяко пособие има своя отделна страница, от която може да получите информация за съдържанието и цената му. За достъп до дигиталния продукт (pdf-файла) изтеглете разписката си от имейла. Там ще видите линк за изтегляне на файловете, свързани с покупката ви. Щраквайки върху връзката, ще бъдете насочени към страница за изтегляне. Повече информация относно процеса на покупката и изтеглянето на е-ресурса - тук.

За началото на учебната година имаме изненада за Вас - 50% отстъпка от цените на тематичните комплекти за учебна стена. Възползвайте се от тази ексклузивна оферта!

Image 1325.jpg
Image 1327.jpg
Image 1326.jpg
Image 1328.jpg
Image 1405.jpg
1.jpg
Image 1416.jpg

Цена по ваш избор

Това са помагала, които ще предложим с цена по ваш избор.

Зададена е минимална,  символична цена, а вие може да предложите друга, по своя преценка.

Идеята е ресурсите ни да са достъпни за всеки.

Image 1437.jpg
Image 460.jpg
Абонирайте се за месечното ни известие за нови издания и промоции.

Thanks for submitting!